Следва

От архива: Кое от двете е Burberry?

Dettagli di Moda di Milano 2019 vol.4: Romano & Alessandro

as seen on MFW...

All fashion преди 5 години

Наслаждаваме на бързото, но много вкусно еспресо в небезизвестното заведение Marchesi на втория етаж на галерия Vittorio Emanuele, и с нескрито удоволствие похапваме ягодов кейк в минутите време, които успяваме да откраднем за себе си преди последното дефиле за деня в късния следобед.

И докато небрежно реем поглед из купищата шоколадови изкушения, заобикалящи ни, забелязваме двама изключително стилни посетители, които започваме да наблюдаваме с неприкрито любопитство. Е, накрая не се сдържаме и отиваме да ги заговорим, а те, макар и безкрайно изморени от дългия ден, любезно откликват на молбата ни и за няколко бързи кадъра.

Ето и как протича срещата:

V.S.: Момчета, извинявайте, че прекъсваме аперитиво часа ви, но изглеждате страхотно и трябваше да ви го кажем! Как се казвате?
Р.:
Здравейте, няма проблем, благодарим. Аз съм Романо, а това е Алесандро.

V.S.: Какво ви води в Милано?
А.:
Тук сме за Седмицата на модата.

V.S.: А с какво се занимавате? Визията ви е на хора артисти, но въпреки това, ще ни е трудно да отгатнем?
Р.:
Ха-ха, много мило. Собственици сме на агенция за италианска дамска мода, чиято цел е да разпространява по-малките брандове в различни бутици из Европа. А също така притежаваме и концептуален бутик за дамска мода в Цюрих.

V.S.: Уау, впечатляващо наистина!
А.:
Интересна професия е, да, но покрай седмицата на модата настава истински хаос, който само чашата розова маргарита е способна да поправи.

V.S.: Чудесна идея за края на работния ден! Оставяме ви да релаксирате заслужено, но споделете ни преди това, моля, с какво сте облечени?
А.:
Обувките и на двама ни са от Church’s, очилата ни Ray Ban, а тази чанта, която виждате тук е на скандинавския бранд Mismo. Правят много добри минималистични аксесоари, разгледайте ги, заслужават си.

V.S.: О, задължително ще ги погледнем. Благодарим ви и приятно аперитиво!
Р.:
Беше ни приятно!
А.:
Благодарим и ние, чао!


Уловихме стрийт модата в обектив, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуственият интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More All fashion