Следва

Щрак, fashion, на портрет: The Оscars edition

Апетитна до доказване на противното: Рири изкушава с форми

bye bye music world...
 

All fashion преди 5 години

Hello, fashion industry. Оставяме настрана слуховете, че Риана и луксозният гигант LVMH ще правят общ лейбъл, носещ името Loud France, и изцяло обръщаме внимание на новата рекламна кампания на певицата.

Damn, girl!


По възможно най-апетитен начин Рири напомня на почитателите си за дизайните от новата колекция на марката си за бельо Savage x Fenty, която дефилира дори на Седмицата на модата в Ню Йорк.


Кадърът, уви само един към момента, както винаги, е секси и изкушаващ, а извивките на Рири са повече от горещи, подчертани от черно боди с бляскави надписи. Феновете започнаха моментално да пишат ентусиазирани коментари към под поста на звездата в Instagram и я и засипаха с комплименти, от които си заплюваме следните директни подкани: "Oh fuck, толкова си секси" и "Горещооо ми е"

Риана, между другото, редовно влиза в ролята на модел за продуктите от своите марки. През януари тя представи линия бельо за Свети Валентин, а месец по-късно засне фотосесия за новото червило от козметичния си марка Fenty Beauty.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.