Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

ЕСЕНцията на сезона. Есенен Shopping Guide, само за жени

Защо shopping guide?! Защото от опит знаем, че безумното лутане по магазините с цел напълване на есенно...

Fashion преди 14 години

Защо shopping guide?! Защото от опит знаем, че безумното лутане по магазините с цел напълване на есенно-зимниия гардероб, освен че ти коства ценно време, при повечето случаи се превръща в неефективна дейност, завършваща с болки в стъпалата и валериан за придружителя ти...

Съвсем не е като като по филмите, всички знаем, но така или иначе никой не може да го направи вместо теб.

И за да превърнем този труд в песен, решихме да направим пълен преглед на софийските бутици по тенденции, като избрахме есенцията на сезона с няколко от най-добрите примери в столицата.

Преди да сме ти направили пълен разбор по тенденценции, нашият shoping guide в четири последователни дни ще свърши онази "мръсна" част от работата, без която пазаруването вече е терапия.

И в пълен синхрон на дизайнерски решения този сезон, изкочи един основен тренд, който избрахме за старт. Силните на модата сякаш се бяха наговорили да изведат на преден план визията рокаджийка-мотористка-ала-лошо-момиче и, да си признаем, това доста ни хареса!

Ко-гениалност или не, всички бяха единодушни, че тази есен ще подрънкват вериги, ще блещукат капси, дънките ще са acid-washed, а всички ципове, камъни и ресни са добре дошли по целия ти look.

И, разбира се, кожа! О да, кожа! Чудиш се какво е новото на кожата, след като кожените якета отдавна са стожер на женския гардероб?

Е тази година якето не е границата, такава няма, кожата властва при панталони, клинове, якета, рокли, чанти и обувки, елеци и гривни, и, разбира се, при задължителния за сезона кожен клин или неговият кризисен еквивалент – латексът. Не е скъп, предимно черен и комбинативен, вярваш или не, сваля 5 килограма. Просто така сме чували!?

А пък утре не забравяй да провериш откъде може човек да си купи хубав елек с косъм!
 

More Fashion