Следва

Грижа за косата

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Мисълта, че скоро ще завали сняг и бялата покривка ще скрие мръсотията по улиците и ще направи дори само за...

All fashion преди 14 години

1. Кристиано Роналдо и Меган Фокс за Armani

Футболистът на Реал Мадрид и холивудската актриса ще заместят Дейвид и Виктория Бекъм като новите лица на Emporio Armani Underweaр (www.emporioarmani.com/underwear/ ).

Вече разбрахме, че Кристиано няма проблем да се показва в къси прилепнали шорти (припомнете си снимките от ваканциите му) и не отричаме, че има страхотно тяло, но нещо във външния му вид винаги ни е притеснявало. Да, секси е, но дали е по-секси от Дейвид?

Колкото до Меган, всичко в нея крещи СЕКС, дали ще успее да се премери с модна икона като Виктория обаче, само времето ще покаже.

2. Ботушите над коляното



Елементът, който просто заля есенно-зимните колекции и след тях световните улици, започна да навлиза стремително и у нас. Несъмнено са абсолютен хит, страшно са секси и са тренд, на който е трудно да се устои.

Освен това са идеална добавка на супер късите панталони и поли, които също са много модерни тази есен.

Но въпреки че много ни допадат, трябва да признаем, че те отиват единствено и само на момичета с манекенски размери. Освен това границата между стилната и секси визия и тази на „хубавата жена Джулия Робъртс” е много тънка. Затова много внимавай при покупката им.

3. Лара Стоун за октомврийския Vogue Paris



Модата обича ДРАМАта! Ако си купите модни списание в наши дни и в него няма скандална снимка, тогава то съвсем грешно нарича себе си модно списание.

Новата фотосесия на модната библия също не отстъпва от това. Не ни разбирайте погрешно, смятаме, че сесията на Стивън Клайн е велика.

Лара умее да се преобразява по толкова невероятен и атрактивен начин, че е трудно да останеш малодушен. Със сигурност може да приеме милиони форми, но като че ли сме ги видели всички вече и тя малко ни омръзна. Освен това трудно преценяваме плюсовете на „черната” Лара.

Спираме дотук, защото пръстите ни започват да дълбаят в много чувствителни материи.

4. Photoshop скандалът при Ralph Lauren



Ralph Lauren (www.ralphlauren.com/) уволняват Филипа Хaмилтън, защото била прекалено дебела. Или поне такава беше новината, която скандализира модния свят миналата седмица. От компанията твърдят, че е поради трудности по изпълнението на договора.

Не знаем каква е истината, а и темата относно прекалено слабите манекенки е широко разпъвана и коментирана, за да я задълбаваме и ние сега.

Лицемерно е да твърдим, че тази новина не ни харесва, когато гладуваме и се аплодираме, щом успеем да свалим 4 килограма. Но е крайно време мисленето ни да се промени и красиво да бъде не слабото, а здравото.

5. Ниските температури



Мисълта, че скоро ще завали сняг и бялата покривка ще скрие мръсотията по улиците и ще направи дори само за часове, столицата ни по красива и че наближават най-празничните дни в годината, никак не ни помага да приемем факта, че навън е студено. Зимата дойде прекалено рано.

Още ни се носят боти и къси рокли на голи крака. Още не искаме да прибираме блузите с големи деколтета, дългите сака и пантофките. И изобщо, не искаме да мачкаме косите си в шапки и шалове, колкото и стилно да изглеждат. Как да си носим кецовете Converse, когато постоянно вали и как да си навием крачолите и ръкавите, когато рискът от простуда е толкова голям?

Така че независимо какво изписахме по-горе, от всички неща, които се случват в модния свят, най-много сме обидени на есента, че ни подведе със слънчеви и топли дни и след това най-подло ни изненада с дъжд, вятър и ниски температури.
 

More All fashion