Следва

Ода за любовта от Valentino

#ootd: A pop of color

Ако италианската модна столица предразполага към едно сигурно нещо, то това несъмнено е модният експеримент от най-висша форма.

All fashion преди 4 годиниЗатова и комбинацията от червено и циклама идва съвсем естествено наум, а отделните елементи оживяват веднъж щом са събрани заедно.

Основата е положена от уж семплото червено палто, а допълващите го акценти, освен великолепната Prada чанта, биват сатенената диадема, отново Prada и зародила се като тренд за пролетта именно оттам, както и още 90-тарските и усилено навяващи за Кари Брадшоу атлазени чехли на висок ток>>

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.