Следва

Избягай от градската джунгла в George Nails Room

Дизайн за вдъхновение: Once in a lifetime - Las Vegas stay

100 000 долaра за нощ в Рая...

All About Life преди 5 години

Ако сме наясно с факта, че Palms Casino Resort харчат само 620 миниона долара за процес на реставрация, тогава никак не трябва да се чудим на цената за една нощ в самия комплекс. Плащайки скромните 100 000 за една нощ,  оставаме с по-леки банкови сметки, но пък същевременно преживяваме нещо, случващо се веднъж в живота.Най-скъпият хотелски апартамент е сътворен от известния артист Даниел Хърст, наблюдаващ пространството по различен и особен начин. Дизайнерът трансформира цялото във футуристичен обект, предимно ограден от стъклени аркади, откриващи хоризонта към Лас Вегас. Работейки в стерилна сиво-бяла гама, творецът разиграва усещанията за топло и студено, единствено и само чрез различните стъклени, мраморни, дървени и епоксидни естества.

Любимата на много богатите хора стая, предлага извънземно преживяване с инфинити басейн, както и неконвенционално общуване с оградени в имитиращ стена аквариум две акули. Характерно за помещението, освен отвореността към външното, и вътрещността е с отворен аеродинамичен поглед.

Интериорно, великолепното пространство, отново набляга на модерно-футуристичен прочит, обогатен с множество ретро мебелни акценти и леко posh аксесоари. Пречупвайки монотонията, дизайнерът добавя доза хумор и закачлив тон, с инкорпорирането на разнообразни по форма, големина и цвят, принтове на пеперуди.

С приготвен багаж и няколко кредитни карти, имагинерно разхождаме подсъзнанието си чрез великолепните кадри  в галерията горе>>>

More All About Life