Следва

20-годишната Алина е новата "Мис Русия"

NKD: Бременната Тина на Венсан в гола сесия

Секси, гола и много бременна...

Celebrities преди 5 години

22-годишната съпруга на Венсан Касел - Тина Кунаки, за пореден път разбуни духовете, пускайки предизвикателни фотоси в социалната мрежа.

Моделът съвсем скоро ще дари френския актьор с трето дете, но въпреки това не се спира от активния си социален живот и освен че ходи по дефилета на големите като Jacquemus и Tommy Hilfiger в Париж, засне и гола сесия за списание Photo.


Бъдещата мама застава пред фотографа Виктор Сантяго, който й е много близък приятел, за да запечата в разкошни черно-бели кадри последните дни от първата си бременност.

Фотосите на Тина, подобни на бременната сесия на бившата на Касел - Моника Белучи, станаха фурор в социалната мрежа, като дори дизайнерът Симон Порт Жакмюс сподели няколко кадъра от фотосесията, на които тя е облечена с креация от последната му колекция.

52-годишният французин и младата красавица започнаха да излизат през 2016-та година. Двойката сключи брак в края на август миналата година, а сега през януари съобщиха, че ще стават родители.

Между другото, някои от фенове на Кунаки подозират, че тя вече е родила. Преди дни моделът показа в социалната мрежа как се подлага на бюти процедура за удължаване на миглите. Според почитателите - логиката е проста: бременните жени не могат да си направят подобна процедура, което означава, че Тина вече е станала майка, но внимателно крие този факт.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.