Следва

Този ясен обект на желанието: Meringue от Marlies Dekkers

Trend Report: Fresh Take On Lace

null

All fashion преди 5 години


Off-White


Christopher Kane


Marco de Vincenzo

Наблюдавайки в подробности дизайнерските дефилета за настоящия пролетно-летен сезон, лесно можем да стигнем до извода, че дантелата, макар и да без да е основен тренд, всъщност бива доста широко застъпена в голяма част от показаното. Тя упорито намира своето място сред дизайнерските избори още круизните колекции насам, а за Пролет/Лято 2019-та позицията й е категорична. Първоначалното впечатление от материята обаче съвсем не наподобява първата мисъл, идваща наум - не става въпрос за леко стерилни и претенциозни миди рокли, а по-скоро за модерен подход, пречупен през призмата на уличната мода.


Koche

Внушението е доста олекотено - дантелата като едно общо се разработва в свободни и дори взаимствани от мъжкия гардероб силуети; а като детайл следва да бъде разрязана, с разменена позиция или криво поставена, за да акцентира по правилния начин късите шорти или boxy ризите с къс ръкав.


Sacai


Alexander Wang

При Victoria Beckham дантелата е mismatched и в една единствена риза място намират двата цвята на екрю и черно, както и още мотиви в различна големина и вид, поставени незадължително симетрично един спрямо друг.


Victoria Beckham

Ако новото при дантелата този сезон е смяната на внушения, то това съвсем не означава, че романтичният прочит остава на заден план. Напротив, той продължава да е все така актуален и съобразен с почти всеки един от настоящите трендове, а дантелата е, може би, най-естественият избор, който да го придружава. Имената на Erdem, Elie Saab, Burberry и Christopher Kane отговарят на очакванията за романтика, а част от тях дори и ги надскачат с интересен стайлинг, прескачащ бариерата на очакваното>>


Burberry


Erdem


Elie Saab

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 19 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...