Следва

Lunchtime shopping: От грозни по-грозни

130-те най-знакови визии от червения килим на Met Gala. Част Първа

Аутфитие от 74-та насам, за които все още говорим...

All fashion преди 4 години

Пернато-пейетеното боди на Шер. Жълтият шлейф на Риана. Украшението на главата на Сара Джесика Паркър, което вдъхнови хиляди онлайн подигравки и колажи. Тестваме познанията ви в дисциплина "Червеният килим на Met Gala" в два поредни дни - днес и утре - за да затвърдим и иначе солидната подготовка по темата, навреме за поредната гала церемония.

Ежегодно любимите ни селебритита катерят стълбите на музея Метрополитън в навечерието на най-важната вечер в Модната и Арт индуструя - първия понеделник на май - който посреща уникални изрази на абсолютна сарториална креативност. Всеки от гостите вади най-мощните си стилови оръдия за Голямата вечер, но малцина са успелите да бъдат увековечени в 71-годишната история на галата.

В галерията горе>>> се помещава част Първа от цялостния подбор на Най-знаковите red carpet визии през годините - от Шер през 47-та до...


Met Gala 2018
Met Gala 2017
Met Gala 2016
Met Gala 2015

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.