Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.05 - 12.05

Кийра Найтли показа бременното си коремче от първи ред на Chanel

Резорт дефилето на Chanel за 2020-та, което се проведе днес в Париж, привлече неимоверна тълпа от хора от индустрията, както и, разбира се, немалко знаменитости, точно както приляга на име от подобен калибър.

Celebrities преди 4 години

Кийра Найтли е едно от звездните имена, дошли да уважат първата колекция на Виржини Виар за старата френска къща, а паралелно с дефилето и последвалия коктейл в чест на новия часовник J12, 34-годишната актриса оповести втората си бременност. През последните няколко месеца Найтли усилено отсъстваше от светлината на прожекторите с цел да запази новината по-дълго в тайна, но наедрялото й коремче вече не може да остане скрито за тълпата почитатели.

Променената фигура на актрисата се забеляза още по време на дефилето, но точно преди началото на коктейла на площад Vendome, папараците успяха да уловят в детайл промяната. В красива копринена рокля в екрю тон и женствено падаща свободна кройка, разбира се, с подпис от Chanel, актрисата се усмихва на камерите и подобаващо спира за кадър с новия модел часовник.

Това ще е второ дете за звездата от "Карибски пирати" - Найтли е омъжена за британския музикант Джеймс Райли, с когото имат 4-годишна дъщеричка Еди.

Освен Кийра и Джеймс, още една холивудска двойка може да се похвали с подобна радостна новина, а това са именно Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс, които вчера обявиха, че очакват третото си дете!

More Celebrities