Следва

Да или Не за бялото на Меган два дни след раждането?

Stranger Things за лятото? С удоволствие...

fashion meets TV...

All fashion преди 4 години

3 в 1 винаги е била очаквано добра комбинация, още повече, когато се състои от вълшебните думички: H&M, Netflix и Stranger Things.


Шведският гигант за бърза мода обяви фешън колаборация с Netflix и техния хитов телевизионен сериал Stranger Things, чийто трети сезон предстои да започне през лятото.

Лятната капсулна колекция, разбира се, е свързана с определена локация – общественият басейн в Хоукинс – и включва облекла, бански костюми и аксесоари за мъже и жени, вдъхновени от филмовата стилистика.

Графичните тениски и топове, къси панталони, бански и разнообразието от аксесоари в колекцията Stranger Things отдават почит едновременно на стила от 80-те години и небрежните слънчеви дни край басейна. Силуетите носят типичното за сериала ретро усещане, а цветовете са решени изцяло в неговата гама – черно, червено, комбинация от
ярко розово и синьо.

Кадрите за рекламната кампания са дело на модния фотограф Мат Джоунс, който по игрив, с обърната стилистика, е уловил в обектива си Дакре Монтгомъри, изпълняващ ролята на Били в сериала.

Ние с удоволствие бихме се напъхали в един цял червен бански, но ще трябва да имаме търпение до 23-ти май, когато колекцията ще бъде налична в магазините на H&M и онлайн.


More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.