Следва

Многото лица на Джиджи в новата на Burberry

Dubgee: Линията дрехи на Упи Голдбърг

from movie to fashion...

All fashion преди 4 години

Носителката на "Оскар" Упи Голдбърг е готова да превземе модните среди със старта на линията за дрехи Dubgee.

Според думите на актрисата, идеята за създаване на собствена марка й е дошла на ум докато била на почивка в Гърция преди две години.

"Тогава отделих твърде дълго време, за да се приготвя за това пътуване, защото търсех свободни и леки дрехи. Разбира се, не успях да намеря нищо подходящо", искрена е Упи.

В първата си колекция, която ще влезе в продажба на 15-ти май, тя ще представи рокли, суичъри, ризи и тениски, които са специално проектирани от самата нея.


"Първото нещо, което трябва да кажеш на себе си, е: „Харесвам себе си“. Мисля, че мотото на нашата компания е: „Последното нещо, за което трябва да се тревожите е за това, което виси в гардероба ти“, каза още актрисата.

Гамата на Dubgee ще е налична на уебсайта на Amazon и в онлайн магазина Ashley Stewart, който продава дрехи с по-голям размер. Всички неща се предлагат в широк диапазон - до американския размер 24 (XXXXL), като цената им ще варира от 90 до 400 долара.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 7 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 7 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.