Следва

#ootd: Ваня Джаферович

We love: Бела за новата на Calvin Klein

red alert...

All fashion преди 4 години

След като вчера 24-годишната Джиджи се появи в рекламните снимки на Burberry, днес 22-годишната й сестра Бела стана главната звезда в новата кампания на Calvin Klein.


"Аз казвам моята истина в # MyCalvins" е основният лозунг на рекламата, която ни призовава да не се страхуваме да се покажем на света без филтри и да бъдем отворени към свободата на изразяване.

Автор на фотосесията е Марио Соренти - известен моден фотограф, който засне кампаниите на CK с Кейт Мос, които станаха емблематични в началото на 90-те години.

"Един от най-щастливите дни в кариерата ми. Благодаря, Calvin Klein", написа Бела Хадид в социалната мрежа, публикувайки снимки от работата си с дизайнерската марка, която след напускането на креативния Раф Симънс, се съсредоточи главно върху моделите си дънки и бельо.
More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.