Следва

Пуловер в петък

Леонa Люис. Чисто новото вдъхновение на Vivienne Westwood

Леона Люис носи съблазнителни рокли в последната си фотосесия, благодарение на любезността на Вивиан...

All fashion преди 14 години

Леона Люис носи съблазнителни рокли в последната си фотосесия, благодарение на любезността на Вивиан Уестууд.

Новината не от вчера, но ни впечатли отношението на кръстницата на пънка към поп принцесата на новото поколение Леона Люис.

Уестууд е създала серия от модерни, приказни рокли в златно ламе и бял сатен, специално заради издаването на новия сингъл и втория албум на Леона, които се очакват от следващия месец. Всяка рокля е в синхрон с моделите, които се предлагат в модното ателие на дизайнерката в центъра на Лондон, конструирани са около пристегнат в кръста плътен корсет, запазена марка на Уестууд, и съчетан с романтичен кринолин под формата на пола.

Леона Люис носи дизайнерските рокли във всички промоционални материали и видеоклипове към новия й сингъл „Happy”, който ще е факт на 9-ти ноември, след което ще последва и издаването на албума „Echo” на 16-ти.

Победителката от X Factor през 2007 достигна продажби от 6.5 милиона албуми и 15 милиона сингли по целия свят.

Въпреки невероятния си успех Леона все още живее в къщата на родителите си в Лондон, в която е израстнала и се гордее с приятеля си електротехник, с когото излиза от 17-годишна. Неотдавна британската певица издаде своя автобиография, на промоцията на която претърпя инцидент и бе ударен в главата от фен.

Вивиан Уестууд, която печели три пъти наградата за Британски дизайнер на годината, което е „модният Оскар”, е създавала дрехи за Ейми Уайнхаус, Лейди Гага, Шърли Басей, Гуен Стефани и Риана.
 

More All fashion