Следва

Кейт Мара стана мама

Шалче за чувалче vol. 2

SOHO, Animal Rescue Sofia и Ador Barador се обединяват отново в кампанията “SoDOGGY: шалче за чувалче” в подкрепа на спасените животни на Animal Rescue Sofia в приют "Фермата"...

All About Life преди 4 години

Следобедът на 9 юни SOHO, Animal Rescue Sofia и Ador Barador отново се обединяват в кампанията "SoDOGGY: шалче за чувалче vol. 2", след като с първото издание успяха да осигурят прехраната на 300 кучета и котки в приют "Фермата" в продължение на повече от месец.



Сред уюта на зелената къща на SOHO всеки ще може да избере от десетки различни цветни и класически десена кучешки и човешки шалчета и аксесоари на Ador Barador на цена от 34 лв. или точно за колкото Animal Rescue Sofia имат договорка за закупуване на чувалче с храна от 17 кг. Желаещите да подкрепят каузата не е необходимо да носят храна за четирикраките ни приятели или пък да даряват точно тази сума – на място ще бъде разположена касичка, като срещу всяко направено дарение ще бъде получен сертификат от ARS и безалкохолна напитка от домакините от SOHO. Всички събрани средства след събитието ще бъдат използвани за нуждите на спасените животни в приют „Фермата“. Междувременно негови представители ще разказват за дейността си сред непринудената обстановка на градината и двукраки и четирикраки гости.



ОРГАНИЗАТОРИ:

SOHO: Коуъркинг пространство с уютна атмосфера, богата програма от събития и общност от сходно мислещи професионалисти от креативния сектор. Разположено в триетажна зелена къща с градина в идеалния център на София, главната му мисия е да насърчава креативността и обмена между обитателите си. Сред работните места и зали за събития са вплетени художествена галерия, школа за балет, появяват се тематични базари, поставят се театрални постановки, изпълняват се майсторски добри концерти или се подпомагат социално значими каузи като тази.



Animal Rescue Sofia: Създадено през 2009-а за хуманно и професионално решаване на проблема с бездомните животни. Оттогава са изминали огромен път, с участието на безброй прекрасни човеци и заедно са помогнали на много бездомни животни. Всяко от кучетата в приюта е техен приятел – с име и история. Грижат се постоянно за 200 животни: спасяват, лекуват, търсят домове, осигуряват нужната помощ, за да може всяко от измъчените им бездомничета да се превърне в здрав и спокоен домашен любимец.

Ador Barador: Бранд, вдъхновен от специалната връзка между кучетата и хората и посветен на каузата да помага на бездомни животни, които все още са в търсене на своя човек. Изработват шалчета и аксесоари и еднакви комбинации от такива за кучета и техните хора и даряват 25% от стойността на всеки продукт за животни в нужда. Продуктите им участват и в благотворителни събития, в които цялата стойност от продажбата им се използва за нуждите на организации за бездомни животни. А най-голямото им вдъхновение – Адор - е един разноок, щур опашатко, който са осиновили преди 6 години.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.