Следва

Уличният стил на звездите: Кая, Джулия & София

We love: Как им се получава на Burberry и анонимното фешън дуо @Checking_Invoices

fashion news...

All fashion преди 5 години

Еклектичните кадри са посветени на новата колекция на Burberry - TB Monogram и обръщат поглед към конната езда.

Дизайните с инициалите на Томас Бърбъри са представени в забавни пози от анонимното фешън дуо @Checking_Invoices.


"Новата ни монограмна колекция представена в една креативна колаборация с анонимното Instagram дуо. Зайгравайки се с темата за конна езда, използвахме традиционните за този спорт ботуши, вместо шапка - бейзболка, а що се отнася до дрехите - опитахме се да са кежуъл, но в същото време тренди", пише в официалния профил в социалната мрежа на британската луксозна марка.

Иначе, официалната рекламна кампания на колекцията TB Monogram бе пусната в средата на май. Лице е Джиджи Хадид, която се влезе в образите на It girl, елегантна дама, момче от стрийт лайфа и джентълмен пред обектива на британеца Ник Найт.

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 17 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...