Следва

Победителите във Фотомаратон 2019 в София

WIN IT! Stealing BEAUTY with VICHY LIFTACTIV BOX!

Искали ли сте някога да откраднете нечия Красота? Да спрете времето и да заличите всичките му белези?

All About Life преди 4 години



Понякога не ви ли се струва, че времето краде от младостта и красотата ни сякаш нарочно? Оставя трайните си отпечатъци, за да маркира територия - бръчки, фини линии, отпускане и пигментация, неравномерен или сивкав тен, както и неизбежните признаци на умора - настанява се упорито върху кожата ни и просто отказва да си тръгне - като паразитен организъм. Слагаме КРАЙ НА ГРАБЕЖА, поставяйки предпазна бариера с три степени на защита:

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST: дневен крем с усъвършенствано действие против бръчки за ежедневна употреба и всеки тип кожа;

LIFTACTIV HYALU-FILLER MASK: възвръщаща плътността на кожата маска за лице за всеки тип кожа;

LIFTACTIV MICRO HYALU PATCHES: пластири против бръчки в областта на околоочния контур;

"Откраднатата" ни красота все пак може да бъде възвърната, а признаците на стареене - успешно преборени. Vichy LIFTACTIV е защитният механизъм, който използваме, а за да има приемственост, и от най-чиста женска солидарност, желаем да стане и ваш! #GloryBox-ът на Vichy LIFTACTIV, включващ дневен крем, маска и пластири за околоочен контур, ще спечели един от участвалите в #GIVEAWAY на Instagram профила ни.

Освен сърце за снимката с публикацията и натискане на бутона Follow в профила ни, търсим и най-искрените отговори на въпроса "Чия красота бихте искали да откраднете?" Може да е селебрити дама, защо не и господин, приятелка, познат, непознат, дори измислен герой - всякакви интерпретации са възможни. По този начин не само правим повече и повече хора съпричастни с каузата, а и се опълчваме на времето, което си мисли, че сме неизчерпаем източник на младост и свежест. Кадрите са подбрани специално, за да можете да споделите с приятелите си и на стори, като отбележите @viewsofia. Червената Glory кутия е подранил коледен подарък, надпреварата за който стартира вед-на-га и продължава точно пет дни - до петък (14.06.) в пет!


More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.