Следва

Продажбите на Huawei Watch GT 2 в България започват с летящ старт

25-годишната Мис Москва роди син на бившия крал на Малайзия

real love story...

преди 4 години

Е, по всичко личи, че 25-годишната "Мис Москва 2015" 49-годишния крал на Малайзия Мухамад не са се развели, а даже напротив - двойката наскоро се е сдобила с наследник.

Щастливата новина обяви мама Оксана в социалнта мрежа като публикува снимка на бебешки крачета и написа:

"21.05.2019 - денят, в който животът ми беше разделен на "преди" и "след". Всичко, което ми бе казано за промените, настъпили с жената след раждане са верни. Тази любов е специална. Тези чувства са напълно нови. Благодарен съм на Бог и на съпруга ми за нашия син. Сега сме трима. Благодаря ти, че избра нашето семейство, Тенку Исмаил Леон Петра бин Тенку Мухамад V Фарис Петра", издавайки цялото има на наследника си.

Заедно с умилителното съобщение 25-годишната "Мис Москва 2015" публикува и кадри с бременно коремче, признавайки, че майчинството е "най-важният, но и най-трудният период от живота й"

Оксана и Мухамад V са сключиха брак на пищна церемония през ноември миналата година. Заради любимата си 49-годишният крал на Малайзия абдикира трона, а тя на свой ред се обърна към исляма и промени името си на Рихан. Два месеца след грандиозната им сватба медиите публикуваха информация за развода на двойката , но говорителят на Войводина категорично отрече твърденията.

More