Следва

Дизайн за вдъхновение: Италианската идилия на Андреа Бочели

We love: Ана Курникова за руския Cosmopolitan

superstar...

Celebrities преди 4 години

От години наред Ана Курникова категорично отбягва светлините на прожекторите, да не говорим, че дори успя да скрие факта, че е бременна с близнаците на Енрике Иглесиас.

Явно обаче майчинството й е повлияло добре - екс тенисистката се появи в целия си блясък на корицата на руското издание на списание Cosmopolitan, показвайки безупречна форма и финес, малко след спортните страсти, които ни донесе поредното издание на френския турнир от Големия Шлем "Ролан Гарос".

По повод 25-годишнината на списанието, 38-годишната Ана застана пред обектива на Марк Баптист, който запечата красотата й в няколко изключително женствени и нежни визии, които разглеждаме в галерията горе>>>




More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.