Следва

Обичта на известните: Рири и Хасан на море

Най-красивите мацки на "Ролан Гарос" 2019

Фокусът след финала на тазгодишното издание на Парижкия турнир падна върху сладката австралийка Ашли Барти, която взе шампионската купа след бърз и сръчен финал срещу Маркета Вондрушова. Обаче, освен Ашли, на кортовете на Ролан Гарос се извъртяха още десетки много хубави спортсменки, облечени добре, самоуверени и до-о-оста секси! Ето кои си заплюхме за топ 18:

All About Life преди 4 години

В събота, 8 юни, се състоя финалният женски мач на тенис турнира и званието шампионка на "Ролан Гарос" завоюва австралийската тенисистка Ашли Барти, 23, надвивайки Маркета Вондрушова, 19, от Чехия. И за двете това беше първи финал на турнир от Големия шлем.

Поздравления за Ашли Барти, и повод да разгледаме колко красив става тенисът напоследък, и нямаме предвид играта, а играещите.

Във все по-идейни ансамбли /например на Серина Уилямс, която не успя да премине в четвърти кръг на шампионата, върху чийто екип Nike бе принтиран нескромният лозунг: "Mother, Champion, Queen, Goddess" - фешън дело на Върджил Абло и Найк/, с много стегнати източени тела и с все по-красиви, почти кинематографични лица, тези 17 + 1x2 са ни Фаворитките!

Бел. Ред. Предстои Уимбълдън 2019 - 1-14 юли, ще гледаме пак!

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.