Следва

Lunchtime shopping: Слънце, пясък, вода & 8 плажни кърпи

Авторът на логото на Burberry стана модел за Ferragamo

runway debut...

All fashion преди 4 години

Британският художник и графичен дизайнер Питър Савил, известен като автор на новите лого и надписи на Burberry и Calvin Klein, и дизайни за групите Joy Divison и New Order, направи дебюта си като модел.

Артистът взе участие в ревюто за новата колекция Пролет/Лято 2020-та на Salvatore Ferragamo. Шоуто се проведе в рамките на изложението за мъжка мода Pitti Uomo във Флоренция.

За Савил новият креативен директор на италианската марка - Пол Андрю, избра тъмносиня визия, включваща работен гащеризон, пуловер с голяма яка и бели кожени обувки, подобни на еспадрили. Дефилето на Salvatore Ferragamo "окупира" площада пред известния Palazzo Vecchio, а за саундтрак главният дизайнер реши да използва песни на David Bowie, Brian Ferry и Grace Jones.



В първата си колекция, мъжка, но с дамски елементи, за Salvatore Ferragamo Андрю представи култ към работното облекло, технологичния трикотаж, плетените дрехи, тоалетите с деколте и любопитни хибриди между ветровки и вечерни рокли.


More from View Sofia

Кийра Найтли показа бременното си коремче от първи ред на Chanel

Celebrities преди 4 години

Резорт дефилето на Chanel за 2020-та, което се проведе днес в Париж, привлече неимоверна тълпа от хора от индустрията, както и, разбира се, немалко знаменитости, точно както приляга на име от подобен калибър.

Мъжката Louis Vuitton Spring 2024 - велик дебют на Фарел Уилямс

Runway преди 8 месеца

Няма по очаквано шоу на мъжката седмица на модата Пролет 2024 от дебюта на Фарел Уилямс като шеф на колекциите за господата на Louis Vuitton. Шоуто се проведе на Пон Ньоф, най-старият мост във френската столица, гледащ към студиото на марката  

More All fashion

„Оригиналът“ на тесните дънки, Кейт Мос

All fashion преди 28 минути

От известно време плахо споменаваме, че тесните дънки май се завръщат, но така ли е наистина? Ако гледаме внимателно какво носят Бела Хадид и Жизел Бюндхен, както и какво показаха на подиума Miu Miu, по-скоро трендът е факт. В което ни убеждава и съвсем скорошната поява на Кейт Мос.