Следва

25 FASHION въпроса: дизайнерът Росица Мршич

#ootd: Запразняваме

Current location: Марбея, Испания

All fashion преди 4 години

Бермудският триъгълник, в който времето просто потъва безследно, петък-събота-неделя все още не е обявен за Национален празник никъде по света, но това не означава, че сами не сме провъзгласили като такъв - празник на разлюляното безвремие, на душата и сетивата!

Където и да се празнува е готино, но в Марбея звучи даже пò! Уикенд униформата се състои от бели ленени бермуди H&M, пристегнати с кожен колан с гигантска тока, свободна риза Ganni и деликатно колие от Annie Berner, почернелите крачета, обути в искрящо бели сандали с тънки и претънки каишки от Mango. А! Да не забравяме и за очилата, отдаващи почит на "Old Celine"-a на Фиби Файло. Cheers for the weekend!

Ние бихме добавили и капела за още по-освободено настроение>>>

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour