Следва

Когато видя възрастен човек на колело, се успокоявам за човечеството: "Споделените" електрически колела вече и в София!

5-те неща, които трябва да знаем за Дева Касел

rising star...

Celebrities преди 4 години

На 54 години италианската звезда Моника Белучи продължава не само с филмовата си, но и с модната си, кариера с пълна сила. Въпреки това брюнетката вече дава път на младите и определено не се противи на това, когато става дума за най-голямата й дъщеря Дева.


Първородна на любовта между Белучи и Венсан Касел, 14-годишната девойка наскоро подписа първия си моден договор. Какво обаче трябва да знаем, за начинаещия модел, който, по всичко личи, вече ще е навсякъде>>>


Досущ като мама
Миналата седмица Дева Касел се появи сред гостите на модното дефиле Dolce & Gabbana в Милано, а сега стана известно, че момичето е подписало договор с известна италианска марка. Дева ще е посланик на парфюмите Dolce & Gabbana, подобно на майка си, която от дълги години много активно сътрудничи с Доменико и Стефано, а през юни 2018-та актрисата дори се качи на модния подиум.

Keep it private
Доскоро девойката водеше затворен начин на живот, а звездните събития бяха рядкост. Появата й на филмовия фестивал в Кан миналия месец беше доста активно обсъдена от френски и италиански светски коментатори. И по всичко личи, че Дева вече ще е все по-срещано лице из светските среди.

Най-голямата от трите
Дева е най-голямата дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел и има сестра - Леони, която навърши 9 години през май. През април пък тази година Касел и новата му млада съпруга - Тина Кунаки, се сдобиха с момиченцето Амазони, правейки Дева кака отново.

А това име - откъде?
Дълго време феновете на Моника Белучи вярваха, че актрисата е кръстила дъщеря си на санскритска дума за Бог, божество. Но в интервю през 2007 година актрисата призна, че не е имала идея за индийския произход на името на първородната й дъщеря и изключително много се радва, че то има духовно значение.

Като две капки вода
Не, че не се вижда от километри, но Дева е много подобна на майка си. През септември момичето навършва 15 години, а според мнозина е копие на Моника Белучи на младини: същата тъмна къдрава коса, ангелско лице, големи очи и плътни чувствени устни.

More Celebrities