Следва

Рокзвезда в отпуск

Да или Не: На Saint Laurent тирбушонът?

глезотийки...

All fashion преди 4 години

"Тежък лукс" може да бъде не само рокли с невъобразими бродерии или костюми с умопомрачителен тейлъринг. Модните марки все по-често стъпват в неизследвани територии и произвеждат много неочаквани неща.

Не ни разбирайте погрешно - с удоволствие бихме отваряли бутилките розе с изтънчен дизайнерски аксесоар, като този на Saint Laurent, но някак си... не е ли too much?


Френската марка ни подканва освен да се обзаведем с легендарния им клъч с лого, и с този стоманен "приятел", който обещава да се грижи подобаващо за това да сме в настроение.

Дреболия като тирбушон, но пък дизайнерски! Има си и отварчка, украсен е с модно лого, а на всичкото отгоре цената му е съвсем, съвсем приемлива - 25 евро a.k.a 50 лева.

В крайна сметка, обаче, ние купуваме, не знаем за вас: Да или Не? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли си купили тирбушона на Saint Laurent?

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 4 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".