Следва

#BaguetteFriendsForever: Ема + Аманда за Fendi

Уличният стил на звездите: Всички в карго

street style...

All fashion преди 4 години

Модата е циклична, факт. И всеки път всяко ново е добре забравено старо. Доскоро бяха, че и в този момент са, най-модното нещо 90-те години на миналия век. След тях обаче, по цикличния закон, на преден план изпълзява чарът на 2000-те, с тяхната естетика и характерни елементи. Един от тях - безподобно удобен - е вещ, която обожаваме или карго-панталонът!

Тенденцията се зададе приблизително от есента, добива солидни размери сега, през лятото и смеем да приемем, че ще се задържи и през есенно-зимния сезон като минимум. В подкрепа на това ни усещане излизат:

Джиджи Хадид, на разходка, в бежови панталони и пъстра овърсайз тениска плюс бели кецове.

Луси Хейл, крачейки из Лос Анджелис, също носи този тип панталони, в маслено зелено, и съчетани с бели кецки и бял потник.

На финала, не по маловажност, се нарежда иконата на стила от цитираните вече 90-те и 2000-те - Дженифър Анистън, която, за записа на Jimmy Kimmel Live в Калифорния преди няколко дни се появява в бели панталони-карго, допълнени от базова тениска и черно сако с навити ръкави. Небрежния, много приятен и шик тоалет, Джен довършва с черни ботуши на висок тънък ток, чантичка Chanel, удачно подбрани бижута, бял колан и очила с тъмно стъкло с прозирна рамка. Ами, #хубавоe!

More All fashion