Следва

Love Moschino

Петте нещa, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Или поне това показват последните модни рекламни кампании. Използването на „мъртви” модели определено не...

All fashion преди 14 години

1. Смъртта отново е на мода!

Или поне това показват последните модни рекламни кампании. Използването на „мъртви” модели определено не е нещо ново, но напоследък го виждаме по-често.

Една такава рекламна кампания е тази на Superette, бутик за висша мода в Окланд, Нова Зеландия.

Отново мъртъвци, но този път мъже, видяхме за есенната колекцията на Sarti Tailors 09. Какво ли следва, може би модели танцуващи пого, биейки се за последните пролетни колекции.

2. Саша Пивоварова и Хайди Маунт за ноемврийския брой на V Magazine


Отново черни лица. След Лара Стоун за френския Vogue отново виждаме модели с „почернени” тела във фотосесия. Тя е дело на Марио Соренти за V Magazine, а момичетата са Саша Пивоварова и Хайди Маунт. Гримът на очарователните дами е дело на Джеймс Калиардос и сигурно ще си спечели много фенове. Именно това ни притеснява - някак не го приемаме като тенденция.

3. Пиърсинги



С навлизането на рок тенденцията, освен задължителните капси, черното и кожата, наблюдаваме и друг тренд, за който не сме с две ръце за – пирсингите.

Определено са израз на свободолюбие и собствен стил, но не са и онзи елемент, който ще те отличи от другите, понеже са страшно популярни сред почитателите на по-твърдите стилове.

Освен това пробиването на места като тила, глезените, китките и навсякъде по лицето за нас е не само проява на лош вкус, но и от части мазохизъм.

4. Чорапогащници на цветя



Абсолютен хит са всякакви чорапогащници различни от този в натурален, естествен цвят, но с тях е адски лесно да се премине тънката граница между стила и кича и за съжаление много често виждаме това преминаване по нашите улици. Ако имате дори и малки съмнения относно aутфита си с този тип дреха, то вероятно са основателни и по-добре не ги обувайте.

5. Лилана и Елена Петрова в Модерно



Елена Петрова и Лилана са едни от красивите лица, които виждаме по малките екрани. Това, което видяхме в последния епизод на модното предаване изобщо не ни хареса. Елегантната рокля, която Елена избра изобщо не подхождаше на фигурата й, а тоалета на Лилана беше подходящ по-скоро за дама на средна възраст.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.