Следва

Австрийският културен павилион FLUCA през юли!

Luxe Life: Обновеният Four Seasons Hotel Singapore

Ах!

All About Life преди 4 години

Тази година Four Seasons Hotel Singapore празнува 25 години от откриването си и отбеляза това събитие, представяйки изцяло нови интериори, вдъхновени от уникалната флора на Сингапур.

Местната ботаническа градина, включена в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО, се превърна в основен източник на вдъхновение за новия дизайн на иконичния хотела.


Дълбоката и ярка цветова палитра бе заменена от модерни интериори с по-сдържана и естествена цветова схема с акцент върху прашните сини и липови нюанси, символизиращи вода и цветовете на лотос.

Сега, интериорът на всяка хотелска стая се допълва от декоративна стена, облицована с традиционни плочки Peranakan, която отдава почит на богатото наследство на Сингапур.



Royal Suite, апартаментът Governor Suite, Ambassador Suite и президентският апартамент разкриват културно-историческото наследство на Сингапур чрез изчистени интериори, традиционни мотиви, тъкани и цветови схеми, които създават автентична атмосфера и представят Сингапур като динамична, космополитна държава с уникална история.

В ресторант One-Ninety, който отвори вратите си през март тази година след модернизацията, може да изпитате насладата от класическото азиатско кафе и да се насладите на автентична провансалска кухня с азиатски акцент. Уютният салон на открито Terraza пък е идеалното място за случайни разговори на чаша вино или среща с чаша вкусен чай с цветни нотки.

Другият кът за хранена в рамките на хотела - ресторант Jiang-Nan Chun, който наскоро бе награден със звезда на Мишлен, е проектиран в рустикален стил. Неговата автентична кантонска кухня символизира начина на живот на крайбрежните села в региона Jiangnan.

Обновеният лукс на Four Seasons Hotel Singapore ще ни струва от скромните 281 евро и стига до над 1000 евро на вечер.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.