Следва

Кой как избра да се рекламира: Кейт Мос за Zadig & Voltaire

#ootd: Porto Cervo, Sardegna

Ваканция по италиански е общо-взето основната тема на размисъл, която се върти в главите ни през изминалите няколко дни

All fashion преди 4 години

Какъв гардероб най-много й приляга, към коя цветова гама да се ориентираме, колко чифта обувки да вземем?

Тези, а и още много други въпроси създават малък хаос в организацията, затова търсим добрия пример, от който да се вдъхновим. Лиза Ханбюк, едно от любимите ни модни имена напоследък, прекарва ваканциите си в Порто Черво, Сардиния, а стилистичните й избори, съобразени с локацията, дават сериозна модна заявка. Така например, в комбинация с приятния загар, ръждивата сатенена пола се комбинира лесно и същевременно удивително красиво с големия бял тишърт и червените чехли на много висок ток, а вместо аксесоари добавяме единствено червено червило>>>

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 часа

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 3 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.