Следва

Don't be Late, be Great!: Sofia Art Week 2019 - Страхотно, но късно?

„Неоткритата красота“ е мотото на фотографския конкурс на Huawei за лято 2019

Верен на своя откривателски дух, Huawei и тази година ще продължи да насърчава своите потребители да излязат от комфортната си зона и да се впуснат в пътешествие към непознатото.

All About Life преди 4 годиниТазгодишният летен регионален фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards е под надслов „Неоткритата красота“ (#undiscovered). Kонкурсът дава възможност на талантливи любители на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа да покажат най-добрите си снимки и видеоклипове, заснети сHuawei в 6 различни категории. Гласуването за най-добрите творби ще продължи до 18 август на официалния сайт на конкурса Huawei InFocus Awards. Внимателно подбрано жури, включващо експерти и популярни фотографи от цял свят, ще определи най-добрата творба.

С развитието на мобилната фотография удоволствието да създадеш висококачествена снимка вече не е само в ръцете на собствениците на скъпи специализирани фотоапарати. Притежателите на смартфони днес имат на разположение устройства, които ги превръщат във фотографи. Със своята P серия и флагмана P30 Pro, Huawei отговаря на нуждите на любителите на мобилната фотография и им позволява да създават наистина впечатляващи снимки. Това се дължи и на дългосрочното партньорство с реномирания производител на камери Leica.


Четворната камера на P30 Pro е истинска революция в мобилната фотография. За перфектните снимки помагат и функциите за 5 пъти оптичен зуум и 50 пъти дигитален зуум, специалният Huawei SuperSpectrum сензор, функциите за нощни снимки и макро фотография. За любителите на видеото ключова е функцията dual view.

Да откриеш неоткритото

Природата и нейната непредсказуемост винаги са вдъхновявали хората, които са се опитвали да запечатат нейната уникалност, но светът е пълен с невероятни места. С проекта си „Неоткритата красота“ Huawei ни показва, че красотата е навсякъде около нас и благодарение на телефони като Huawei P30 Pro запечатването на ценните мигове е само на една ръка разстояние. Единственото, от което любителите имат нужда, за да уловят незабравимия момент в снимка или видео, е смартфон като Huawei P30 Pro и своето въображение.

Конкурсът има за цел да вдъхнови хората да потърсят онези скрити кътчета, които не са известни туристически локации и които не са били заснемани до момента. Предлагаме ви документално видео, което е изцяло заснето с Huawei P30 Pro и дава възможност на всеки да се почувства откривател и да се докосне до тайнството на природата:  InFocus Awards със специално партньорство с TripAdvisor

Страстта към търсенето на красиви непопулярни места и показването на вече познати такива в нова светлина е причината и за партньорството на Huawei с TripAdvisor – един от най-големите международни сайтове за споделяне на информация и отзиви за пътешествия. Платформата за любителите на пътуванията позволява лесно да откриеш страхотни нови места и да ги споделиш със света, което съвпада идеално с концепцията на Huawei InFocus Awards 2019.

Покажи своите кадри и спечели награди

Фотографският конкурс на Huawei е в своя разгар и всеки в България може да участва в общо 6 категории. 5 от тях са посветени на мобилната фотография - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard и една на мобилната видеография - Life Now. Снимките и видеата, подадени за участие в конкурса, ще бъдат достъпни на официалния сайт на Huawei InFocus Awards.

Големият победител в конкурса ще получи модерния лаптоп Huawei MateBook 13, смарт часовника Watch GT и 10 хиляди евро, както и ваучер за 250 долара за Trip Advisor. Снимката му ще бъде представена и за седмица на официалната страница на TripAdvisor в Швеция, Полша, Дания, Австрия, Норвегия, Финландия, Чехия, Гърция, Унгария, Израел, Сърбия, Словакия и Турция.

Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2000 Евро и Trip Advisor ваучер за 250 долара. Завършилите на второ място в различните категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3-то - Huawei P30.

Победителят от категорията „награда на публиката“ ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Пълната информация за Huawei InFocus Awards можете да намерите ТУК

More All About Life