Следва

Сър Мик Джагър: Живот в снимки

Моника Белучи - Oh my God!

Списанието е Madame Figaro, блазе на страниците му...

Celebrities преди 4 години

... върху които Моника Белучи, 54, наелектризира лятото в бяло, в черно, в голо, в полуоблечено и изобщо - всякак.

Актрисата с наистина невероятен талант да изглежда все по-супер секси с годините, е снимана за фотосесията на колегите в и покрай елегантен басейн.

Това, че носи Диор, Долче и Габана, Джанвито Роси и Александър Вотие само довършва цялата лятна картина на хубост, снимана прекрасно от Тиемо Сандер.

Припомняме, че Белучи бе доскоро в кратка връзка с 37-годишният артист Николас Лефевре, но вече не е. В интервюто, придружаващо снимките, италианката още веднъж потвърждава, че двамата с младока не са заедно, добавяйки обаче, че не е сингъл. "Казах, че връзката ни с него приключи, не казах, че нямам връзка", - загадъчна е госпожа Малена.


5-те неща, които трябва да знаем за Дева Касел


More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.