Следва

Уличният стил на звездите: Деми Мур на летището в Лос Анджелис

Ваканцията на известните: Карла Бруни в юга на Франция

На 51, Карла Бруни доказва с лекота тезата "веднъж модел, завинаги модел"

Celebrities преди 4 години

Дамата не се показва често публично, очевидно предпочита уединения, спокоен отдих и въобще живот, като изключения допуска рядко за събития от сериозна важност, например Фестивала в Кан.

Това лято колеги от френските медии съобщиха и за няколко музикални гастрола на бившата Първа дама на републиката, а днес я виждаме в заслужен отпуск.


Обичта на известните: Н. и К. Саркози празнуват 11 години любов във Венеция


На папарашките снимки крачи хубавата Карла, в прекрасен цял лилав бански, на етикета на който допускаме стои приятното четирибуквие ERES, в едно видимо симпатично кътче на Южна Франция.

Бившият модел е избрала див плаж между скалите, за да се скрие от любопитни очи. Планът не изглежда да е проработил съвсем - видимо, за плацикането в морето на известните хора, репортерите дебнат осторожно.


Ваканцията на известните: Адриана и новият й в Миконос


В последните няколко седмици Бруни доста много пътува по Средиземноморието, откъдето ни информира подробно за случващото се и преживяното през профила си в Instagram.

Макар и наслаждавайки се на девствени плажове и живописни пейзажи, Карла е в течение на всичко важно, случващо се в социума, и особено в сферата на модата.

Госпожа Бруни коментира, например, новината за затварянето на Модна къща Sonia Rykiel поради дългове:

"Сътрудничеството с бранда ми подари много невероятни моменти. Беше прекрасно да излизаш на подиума, за да въплътиш образа на женствената и смела жена, който създаде Соня Рикел. Никога няма да го забравя" - написа Бруни.

Феновете на модата от 90-те помнят Карла като редовно присъствие и на други звездни дефилета. Определено една от музите на покойния Карл Лагерфелд, тя беше част от всяко Chanel ревю, наред с останалите момичета от онова златно поколение - Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста...

More Celebrities