Следва

Всичко, което трябва да знаете за предполагаемото гадже на Лейди Гага, Даниел Хортън

Синът на Елизабет Хърли с чудни къдри

MOMMY's BOY

Celebrities преди 4 години

Сред многото втръснали и ужасяващи таблоидни тропи и фигури, от които буквално се получават алергични обриви - "Къде изчезна Чарли Шийн?", "Какво се случва с Линдзи Лоън?", "Как да отслабнем с 10 килограма за 10 дни", абсолютен първенец са новините тип "селебрити дете, изглеждащо като селебрити родителя си". За едно обаче правим изключение - Лиз Хърли и сина й Деймиън.


Ех, че мило фото: Елизабет Хърли и Хю Грант


Лаборатории Pat McGrath организират парти, на което 17-годишното отроче на британката демонстрира обожанието към майка си, прекопирайки архивна нейна визия. Момчето изглежда едновременно много добре и много, много като мама. Деймиън се появява в сако, мотамо небеизвестната "закърфичена" Versace рокля на актрисата и с коси с непривична дължина и оформени досущ като тези на Елизабет.


Обявиха Елизабет Хърли за най-красивата британска кралица


Деймиън и същата тази бляскава прическа са звездите и в последната рекламна кампания на Пат Макграт. В конкретния случай крушата не е паднала и на сантиметър от дървото!

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.