Следва

In the mood for music: The Dø - Dust it off

Обявиха Елизабет Хърли за най-красивата британска кралица

49-годишната актриса Елизабет Хърли безспорно е най-красивата британска кралица на екран до сега...

People of art преди 9 години

По повод сериалът с нейно участие, а именно The Royals, който дава заявка да разбие стереотипите за британския кралски двор, и ролята, която тя има в него - на кралицата, която се опитва да се справи с развратното си и разпадащо се семейство, в шоу средите вече упорито се заговори, че 49-годишната актриса Елизабет Хърли безспорно е най-красивата британска кралица на екран до сега.



Бившият модел ще се появи по канал E! от март като освен кралица нейната героиня е и майка на близнаци – принц Лиъм, когото нарича Парти животно и принцеса Елинор, която определя като нейна кралска Похотливост. Децата ѝ са напълно извън контрол и пълнят таблоидите с пикантните си изцепки, докато съпругът ѝ е просто наблюдател на случващото се и напълно пасивен в ролята си на родител. Така на плещите на кралицата пада цялата отговорност да вкара фамилията в правия път, което води до доста комични ситуации. Очаква се сериалът да стане абсолютен хит и то не само на Острова. 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра