Следва

ISN'T THAT WONDERFUL?

Колийн Руни - летният гардероб на една футболна съпруга, сезон 2019

Съпругата на бившия английски национал Уейн Рууни, който понастоящем вкарва голове за отбора на Ди Си Юнайтед, честичко бива следена от папараците, дори и когато купонясва с приятели на луксозна лодка по време на кратък уикенд престой в Ибиса.

Fashion преди 4 години


Колийн Рууни заедно с четирите си деца и Уейн Рууни 

На изтеклите снимки, забелязваме Колийн по лилав бански да отваря бутилка бяло испанско вино с уста, а до нея да лежи "чантата-хит" – Book bag на Dior, носена още от звезди като Джесика Алба и Ема Робъртс. Г-жа Рууни не пропусна да спомене в Туитър, че изобщо не е подозирала, че я снимат, пишейки: "Както можете да се досетите, не съм забелязала скрития папарак." Най-титулуваният футболен треньор - сър Алекс Фъргюсън споделя в първата си биографична книга, че винаги се е възхищавал на премереността на Колийн.
Така че нека простим това нейно "своеволие".



Обратно във Великобритания, сладката мама на четири момченца на два пъти се разхожда из Манчестър – веднъж за вечеря със своята пиар агентка, а дни по-късно - за обяд с приятелки. За нощната среща в шикозния ресторант "The Ivy" в центъра на града, Колийн се спира на тоалет от Zimmermann, реверанс към Викторианската епоха.



Дантелените къси панталонки в бежово, носещи името "Лили", футболната съпруга съчетава с бяла риза с флорални апликации и обемни ръкави. Чанта Chanel, сандали в телесен цвят Stuart Weitzman и диамантени обеци правят цялото завършено.

За обедната си уговорка с приятелката от детинство - Клеър, и друга футболна съпруга, тази на Дарън Флетчър – Хейли, виждаме Колийн във флорална рокля с паднал ръкав и прибрана на опашка коса. 


/от ляво надясно: Клеър Рууни, Хейли Флетчър, Колийн Рууни/

За никой не е тайна, че любимата модна марка на бившата телевизионна водеща е Chanel, както тя многократно тръби. Затова и директно отбелязваме златните чанта и обеци от френския бранд, а също и PVC сандалите със скъпоценни камъни, създадени от Sophia Webster.


Тук си припомни: Street style вдъхновения: All you need is Love и Chanel-а на Карл


както и ...


 80s are back: Puma x Sophia Webster и My Style: Радостина Д., руса, нахална и млада /с обувки Sophia Webster/




Вярно е, че доста хора нападат Колийн за това, че все още не е подала документи за развод поради непрестанните издънки, чети изневери, на своя съпруг Уейн. Но, ако пресметнем така, отгоре, комбинацията вкус към скъпата мода - богат мъж, мислим, че има известно основание нещата да се отлагат.

Това в кръга на шегата, естествено, подобни решения са трудни, още повече когато има деца. Затова се радваме на фриволността на Колийн, 33, и й пожелаваме да успее да премине през проблемите леко.

More Fashion