Следва

Наследницата на империята Topshop заряза "най-красивия престъпник"

Съзвездие от български актьори на Aniventure Comic Con!

Звезди от "Под прикритие" се събират на една сцена за първи път след 4 години

All About Life преди 4 години

"Няма Джаро, няма Маро!"Най-обичаният български актьорски състав ще се качи на сцената на Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември. По време на двудневния фестивал ексклузивно ще бъдат представени и два нови филмови проекта, които ще пълнят родните кина през ноември. Сред очакваните гости на събитието и тази година са най-следените и популярни влогъри, сред които Слави от The Clashers, Айде БГ, Емил Конрад, Стан и Стефи, Павел Колев и Ицака. Днес фестивалът обяви на сайта пълната програма за 14 и 15 септември, която освен плеядата от чуждестранни гости, актьори от световно нашумели филми и сериали, комикс артисти, куп панели и забавления, побира и почти всички легенди от родната кино индустрия.

Четири години след последната им поява на една сцена, гангстерите на българския екран ще се съберат за специален Q&A панел и среща с фенове. Само на 15 септември почитателите на "Под прикритие", който милиони българи следяха в продължение на 5 години, могат да се върнат отново в мафиотския свят и да се срещнат лично с Джаро (Михаил Билалов), Куката (Мариан Вълев), Иво Андонов (Захари Бахаров) и Косъма (Александър Сано).

Главната сцена на ACC ще приветства и два изцяло нови филмови проекта, в които са замесени още от най-обичаните лица на българската кино индустрия. На 14 септември Александър Алексиев (познат от "Възвишение", "Откраднат живот") и Яна Титова (сценарист и режисьор) ще представят "Доза Щастие". В основата на филма стои истинската история на журналиста Весела Тотева, нейните битки, вълнения и търсенето на щастието в условията на 90-те, такива, каквито не всички ги познават. Вдъхновяващият филм за борбата със зависимостта и проектът с обща кауза излиза на екран на 8 ноември, а сред обявения актьорски състав са Александър Алексиев, Димитър Николов, Валентина Каролева (дебют), Иван Бърнев, Ирмена Чичикова, Силвия Лулчева и Васил Бинев.

Нова романтична екшън-комедия ще бъде представена ексклузивно на главната сцена на ACC от своя силен актьорски състав. Зад "Диви и щастливи" застават Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариева, Александър Сано и режисьорът Мартин Макариев. Филмът превръща две обикновени жени с обикновени професии в авантюристки по-трудни за откриване и от най-недосегаемите престъпници. Наситен с адреналин, каскади, модерен хумор и сцени от красиви места из цяла България, продукцията е една от най-скъпите у нас до този момент. Актьорите от "Диви и Щастливи" ще бъдат на сцената на 15 септември за специален Q&A панел и лична среща с фенове, а официалната премиера на филма ще бъде на 29 ноември в кината в цялата страна.


Звездите на YouTube също ще се срещнат с феновете си и в двата дни на Anventure Comic Con! Слави The Clashers и Айде БГ за първи път ще се изправят едни срещу други за общ панел на сцената в зала 4. Забавни предизвикателства от сцената на 14 и 15 септември са подготвили и Емил Конрад, Стан и Стефи, Ицака, Павел Колев, Поли Недкова и Цуро. Всички те ще имат и собствена зона, в която желаещите могат да се снимат с тях или да вземат автограф. Всичко това включено в цената на билета за фестивала.

 ***
Сред звездите, обявени до момента, са актьорите Natalia Tena ("Хари Потър"/ "Игра на Тронове"), Devon Murray ("Хари Потър"), Sam Jones ("Флаш Гордън"), Miltos Yerolemou ("Игра на Тронове"); комикс художници, работили за Marvel и DC Comics - Scott Hanna, Jim Calafiore, Tom Raney и William Simpson – известен със скиците си за „Игра на Тронове“, както и създаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала, като драконите, вълците и триоката врана.

Неизменна част от събитието ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay конкурсите, Гейминг залата която ще приюти финалите на най-новата лига за електронни спортове A1 Gaming League, както и имената на популярни български влогъри и актьори.

Билети на цени от 25 до 40 лв. във верига бензиностанции OMV, билетен център НДК и на Eventim.bg Деца до 7 години влизат безплатно, ако са придружени от родител, а за деца от 8 до 12 години (включително) цените на редовните билети са с 50% отстъпка.

За повече информация:

www.comiccon.bg и www.aniventure.net

More All About Life