Следва

Мила родна картинка: България в ТОП 20... на най-замърсяващите със серен диоксид държави в света

Всички заедно: Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас и децата на вечеря в Бевърли Хилс - както никога

Всички заедно...

Celebrities преди 4 години

Неделята по стара традиция е ден семеен. Дори за звездните двойки.

В същите традиции живее семейството на 74-годишния Майкъл Дъглас, 49-годишната Катрин Зита-Джоунс, Дилан Майкъл Дъглас и Карис Зита Дъглас. Известен италиански ресторант в Бевърли Хилс, E-Baldi, подслони звездното семейство в неделя вечер, а папарашките обективи са удобно настанени на входа и следят за всяко движение.


Happy Anniversary: Катрин и Майкъл 18 години заедно!


В пълен състав семейство Дъглас се появява съвсем нечесто. Колкото и "цветя и рози" да изглежда положението, колегите отвъд Океана твърдят, че в действителност въобще не е така.

Според очевидци Катрин изглеждала ужасно разстроена, отдръпнала се от съпруга си, а едва когато привечерният мрак бил пропукан от светлината на светкавиците, Майкъл побързал да придърпа съпругата си. Децата, възпитани освен в добри семейни ценности и в отлично публично поведение, поемат удара за родителите си, заставайки отпред и отнемайки вниманието от мама и татко.


Обичта на известните: Катрин и Майкъл на Бермудите


В началото на месеца Дилан отпразнува 19-тата си годишнина, а баща му не пропусна да го поздрави в социалките.

"Мама и аз много се гордеем с теб!", пише актьорът под кадрото.

Изглежда Дилан няма нищо против да прекарва време в компанията на родителите си: само в последните два-три месеца е документирано общото им присъствие на Формула 1 в UK и кратка екскурзия до Уелс.

Три години по-малката Карис от друга страна, изглежда предпочита компанията на майка си за светските мероприятия, особено модните такива.


When in Rome: Кой видя Fendi-то, посветено на Кайзера, отблизо


More Celebrities