WIN IT! 4 билета за Michael Bibi в Cacao Beach Club този петък!
  •  

WIN IT! 4 билета за Michael Bibi в Cacao Beach Club този петък!

На 23 август (петък) Cacao Beach Club посреща за първи път в България едно от най-популярните имена на британската електронна сцена - Michael Bibi. Заедно с него зад пулта ще застанат и българските артисти Gabriel Del и Marsel Rohas.

Страстта на Michael Bibi към музиката се заражда още в детството - баща му, който е джаз и блус музикант, го взима със себе си на едно от турнетата си. Англичанинът, който прави сам музиката си и вокалите в нея, успява да изгради свой собствен звук, разпознаваем по целия свят - да създава и пуска музика, както и да посещава най-добрите партита по света, са трите неща, които го мотивират Michael Bibi най-много. Има продукции за лейбъли като Snatch! Records, VIVa MUSiC, Lost Records и Solid Grooves.

В Инстаграм играем за четири паса за купона на 23-ти в Cacao Beach Club! Условията са easy-peasy-lemon-squeezy: следвате ни на @viewsofia, харесвате снимката с #GIVEAWAY публикацията и отбелязвате тримата приятели, с които ще си поделите преживяването! Бонус точки, знаете, печелят всички, които ни споделят и отбележат и на стори! Победителят и компания ще обявим в сряда, за да имате два дни, в които да минете през Редакцията и да си ги вземете! IN IT TO WIN IT!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.