Следва

Gareth Pugh

Блага Митева и Юлия Юревич са новите вдъхновения на Astella Atelier

В очакване на най-бляскавите празнични дни в годината творческият директор на Астела Ателие Аля Милушева...

All fashion преди 14 години

В очакване на най-бляскавите празнични дни в годината творческият директор на Астела Ателие Аля Милушева остана вярна на стила си и представи нова идея за лукса.

Колекцията отразява стремежът на топ дизайнера да представи най-актуалните тенденции от изминалата година и най-интересните от предстоящия сезон. С типичния за Астела Ателие почерк, роклите интерпретират усещането за стил на марката в официалното облекло по нов начин.

Вдъхновението идва от ефирните материи, които позволяват на дизайнера да създаде нежни тоалети, които да се асоциират с крила на пеперуда.

В духа на световните модни тенденции луксът е приглушен и деликатен. Ексклузивните материи и детайли са „прикрити” под фин френски шифон. Мулажни техники изграждат обем и от най-ефирните копринени материи. Роклите в новия сезон не падат тежко към земята, а деликатно и нежно обгръщат фигурата. А цветовете са сапфир, мента, касис, корал и фуксия.

Новата Haute Couture линия на Астела Ателие започва с елегантни малки рокли с волани и набори, декорации с пера, метални мъниста и кристали.

Кулминацията на колекцията идва с дълги рокли, при които е сътворен лек обем в пищна форма. Актуалната тенденция налага създаване на богати рокли не от тежки текстили, кринолини и подплати, а с помощта на сложни ръчни техники, използващи най-ефирните материи.

В колекцията откриваме и иновативни решения за обем от ръчно бродирана органза, жоржет, шифон, и сатен. От класически до по-авангардни и екстравагантни, малките и големи рокли впечатляват с наситени и свежи тонове.

В някои от моделите е интерпретиран стилният тренд на този сезон - ярки цветове като фуксия в съчетание с класическо черно.

Дългата рокля на Астела Ателие e oт ефектни платове с нишки от благородни метали, дантели и кристали. Моделите са по-често едноцветни, което позволява използването на аксесоари и допълнително стимулира индивидуалния избор на щрихи, завършващи цялостната визия.

Колекцията съживяват Блага Митева и Юлия Юревич. В Резиденция Лозенец топ манекенките се преобразяват в модерни принцеси с помощта на студио „Фетиш” и виртуозната камера на Дилян Марков.
 

More All fashion