Следва

We love: Пенелопе Крус, божествена в бяло

Многото емоции, изписани върху лицето на един победител

"Не мога да кажа много повече от това, че съм доволен, че отново съм на корта, че играя без болка и се чувствам наистина добре. Навъртях доста мили, тренирах много здраво. Няма такова нещо като стар и нов Григор. Има само един път и той води напред. Вече мисля за мача с Федерер. Това е първият ми 1/4-финал на US Open и ще извлека най-доброто от него. Точно за тези мачове тренирам."

All About Life преди 4 години

Това казва Гришо веднага след края на снощния мач срещу австралиеца Алекс Де Минор, в който взе победа с 3-0 сета (7-5, 6-3, 6-4), и се класира за първи път в кариерата си на 1/4-финал в Ню Йорк, където негов съперник ще бъде Федерер.


Алекс Де Минор

Емоциите, изписани върху лицето му, обаче казват много повече - всяка мимика и всеки жест разказва част от тази вдъхновена история за успеха. А фактът, че Григор по принцип си е хубавец със стегната физика и игриви очи, само прави галерията ни горе>>> по-привлекателна.


Петъчна доза секс: На Гришо тренерът


 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 19 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.