Следва

Покажи на тия хора... Дженифър Лопес, белият цял и мускулите

"Преди някоя жена да ходи пред телевизора, трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави", Бойко Борисов за силата на женските прически

Борисов се подстригва сам. Понякога му се помага за врата.

Celebrities преди 4 години


Мая Манолова

По повод катастрофата на Мая Манолова, случила се, както стана ясно, на път за фризьорския салон, Б.Б. захваща темата за кметските избори отдалеч - през фризурата.

На всеослушание премиерът изрази възгледите си относно женските и мъжките прически и как едва ли не държавата ни на тях се крепи. "За съжаление, прическата ми е толкова елементарна, само трябва някой да ми помогне за врата", говори от личен опит Борисов. За да е категорично, че няма лъжа, и няма измама, лидерът предложи и да демонстрира.


Бойко Борисов

Изказването от вчерашната пресконференция продължава в духовито-шеговития, но същевременно режещ и поучителен стил на Борисов: "Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на четири очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета. "Няма да ида!" - каза тя. "Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!" И тя стана и си замина. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета - 6-7- от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене. Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри. "Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?" - "Много е важно, защото така си изкарвам стреса". - "А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното важно ли е да се съобразите". "Важно е, ама пак играя". Е, същото било и с прическата на жената, на Менда й била мазна косата. До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави." Добавя още, че "няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. Това е уважение и към себе си и към другите хора."


Менда Стоянова

Малко са мъжете, които разбират същината на женските нужди...

More Celebrities