Следва

Девет от десет българи са категорично ЗА правото на аборт

Ваканцията на известните: Щерката на Джони Деп все пак е гадже на Тимъти Шаламе

Щото, какво друго да е в тази конфигурация - хем на яхта, хем по бански, хем уста в уста...

Celebrities преди 4 години

Слуховете за връзката на двамата млади вървят с променлив успех, като последно споменахме въпросния възможен сценарий преди няколко дни, когато актьорите се появиха на Фестивала във Венеция, за да промотират новия си филм - The King.

Днес оттегляме всяко съмнение, защото, от сто папарашки мили далеч е видно, че 20-годишната Лили-Роуз Деп и 23-годишният Тимъти Шаламе се обичат. Почиват си, сладките, на Капри и не спират да се натискат.

Щерката на Джони Деп и Ванеса Паради и гаджето й са, следва да признаем, приятно хармонична двойка. Наслаждават се на финала на лятото в Италия, лежейки на борда на разкошна яхта. За романтичната разходка госпожица Деп е избрала бикини-невидимки с леопардов принт, в които изглежда Ч-У-Д-Е-С-Н-О. Тимъти пък, щастливо ухилен като всеки влюбен, е в алени плувки. Амурното настроение прелива от всеки жест, от всяко докосване. Морето, в цялото си великолепие, слага рамката на идилията.


Чудим се дали ни харесва: щерката на Джони Деп в розово Шанелче


Иначе, звездната двойка е заедно от миналата година, като до момента никой от двамата не е потвърдил в отговор на стотиците въпроси на журналисти, заедно ли са, или не. За първи път близостта им бе забелязана в Сохо, Ню Йорк, по време на обедна среща между двамата.

А в драмата "Кралят", която предстои да гледаме, надяваме се скоро, младите актьори са в главните роли - Тимъти е Хенри V, а Лили-Роуз — принцеса Катрин.

More from View Sofia

Свети Валентин на известните: Виктория Бекъм се върна в 1999

Celebrities преди 1 година

Връзката на Дейвид и Виктория Бекъм е добре документирана. От разговора им, превърнат в снимков разказ от 1998 г., обявяващ годежа им, до десетките кадри, бележещи еволюцията на стила им като двойка, Бекъм приветстват всяка възможност за създаване на спомени

More Celebrities