Следва

Петте неща, които харесахме в българската мода

UPgrade your style! Специален проект на ViewSofia

Специалният проект на View Sofia стартира точно тази седмица, посветена изключително на българската мода и...

All fashion преди 14 години

Ако има нещо, на което винаги сме се възхищавали и сме уважавали, то това определено е усетът да превърнеш една обикновена дреха в превъзходно творение на съвременната мода. 

Ето защо решихме да провокираме, преоткрием и представим българското усещане за мода, като потърсим нови таланти, способни да бъдат модерни и шик без помощта на етикетите по дрехите си.

Специалният проект на View Sofia стартира точно тази седмица, посветена изключително на българската мода и дизайн, с уникален конкурс за млади дизайнери или хора с определено отношение към модата.

От теб се иска да преправиш старата си тениска. Или най-обикновена нова. Необходими са ти бял тишърт и огромни дози въображение. Имаш свободата да използваш всякакви материали и идеи, за да ни впечатлиш. Нарежи я, оцвети я, прикачи панделки, цветя, обсипи я с мъниста и пайети, приший ципове и джобове... Възможностите са безкрайни, експериментирай на воля.

След като шедьовърът ти бъде готов, ни изпрати негова снимка на [email protected], заедно с адрес и телефон, на който да се свържем с теб най-късно до 30 Ноември. Резултатите ще бъдат обявени на 7 декември, като най-добрите тениски ще бъдат показани в специална селекция. И тъй като конкурс без награди няма, за победителя сме приготвили тази страхотна тениска Fornarina, осигурена като подарък от магазин Hot Spot.

Но няма да спрем до тук. След тениската идва ред на старите ти джинси, последвани от сако и шапката, докато не получим един цялостен модерен аутфит. Така че запрятай ръкави и ни покажи какво можеш, а ние обещаваме да те оценим и представим подобаващо.

Това е от нас, всичко останало зависи единствено и само от твоето въображение.

Може и потник!
 

More from View Sofia

More All fashion