Следва

Животът след 45: Сара Джесика Паркър остави косите сиви

Предприемчива млада дама от Флорида заработва по сто хиляди долара годишно от снимки на езика си

Млад предприемач ли каза някой??

Celebrities преди 4 години

Микейла Саравиa си няма нищо общо с другите т.нар. инфлуенсъри - да не се бъркате! В допълнение към стандартното Инстаграм съдържание (бикини снимки, обезателно поне едно смути на ден, фитнес чупки и стойки и т.н.) 21-годишната млада предприемачка трупа безценна (колкото и безмерна) Интернет слава, подемайки необичайната инициатива да снима езика си. Който език, държим да отбележим, защото и тя държи да го отбелязва винаги, е с дължина от впечатляващите 16.5см (6.5 инча).

Ежедневният поток от селфита, на които или ближе (буквално) определена храна, или просто позира с изплезен език, докарват на Микейла около три хиляди долара на пост и й осигуряват двата милиона предани последователи (не сме сред тях, разбира се) .

Не можем да скрием трудността, която изпитваме, опитвайки се да разберем концепцията на "езиковото" съдържание на Микейлиния Инстаграм профил. Не разбираме също харизмата и чара, които би трябвало да привличат цели два милиона живи и мислещи хора, за да я следват.

Както всеки находчив предприемач би направил, и Саравиa осребрява славата на езика си, позиционирайки го върху секс играчки, зарядни за телефон, тишърти и други аксесоари, които се продават на сайта й.

Предприемчиво е дори меко казано, имайки предвид, че по данни на The Cut флоридчанката печели грубо колкото един инвестиционен банкер през 2019-та. 

Предлагаме да не се оплакваме от родната действителност - чуждата не е по-хубава.

More Celebrities