Следва

"Смъртта е тайнство. Страх... Но край – едва ли." Цитираме покойния Любомир Левчев

WIN IT! Талантливият Mr. Normaderm

...може да е твой в комплект от флуид за ежедневна грижа и гел - Vichy Normaderm Phytosolution, с формула, специално разработена за склонна към акне кожа.  

All About Life преди 4 години
Двата продукта - флуид за намаляване на несъвършенствата и гел за отстраняване на замърсяванията, променят бюти рутината ни към по-добро, в търсенето на идеалната сияйна и чиста кожа, която често, по една или друга причина, се оказва трудно достижение.


Повече за Vichy Normaderm Phytosolution ви разказахме ТУК.


Как комплект от тези зелени бюти оръжия може да стане ваш, проследяваме с правилата за участие в GIVEAWAY на Инстаграм профила ни ТУК, по-долу:

Освен сърце за снимката с публикацията и натискане на бутона Follow в профила ни в Instagram - @viewsofia, търсим и най-искрените интерпретации по темата: "Талантът, на който се възхищавате". Може да споделите свой личен, такъв на приятел, познат или непознат, дори измислен герой - всякакви хрумки са допустими.

Кадрите са подбрани специално, за да може да споделите с приятелите си и на стори, като отбележите @viewsofia. Надпреварата стартира вед-на-га и продължава точно пет дни - до понеделник (07.10) в пет!

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата