Следва

До минус 40 процента в Betty Barclay

Експериментът възможен с Вяра и Станимира от SV Fashion Studio

SV Fashion studio е мястото, където Вяра Бориславова и Станимира Янакиева осъществяват своята холивудска...

Шопинг преди 14 години

SV Fashion studio е мястото, където Вяра Бориславова и Станимира Янакиева осъществяват своята холивудска концепция за дизайнерско студио, като предлагат модни облекла, шопинг и стилистични консултации и преди всичко подпомагат младите и талантливи български артисти.

В тематичната седмица, посветена на българската мода, направихме един експеримент, от нашите любими с ограничен бюджет, и помолихме Вяра и Станимира да ни покажат как един градски човек може да изглежда модерен, артистичен и шик за по-малко от 200 лева.

В студиотот двете дами с общи усилия успяха да ни убедят, че експериментът наистина е възможен чрез три визии, и отново доказахме, че стилът не е въпрос на пари, а на умение и лично усещане.

1. Вечерна, по-елегантна визия




Какво по елегантна и женствена дреха от роклята, добавяме й колан за шик, ниски и удобни обувки и естествено малка чанта, в която да поберем само най-важното от личния ни женски свят.

Получихме една идеална визия за вечеря, театър, опера или коктейл на цената от 155 лв. Как да не се насладиш на вечерта облечена така.

Рокля Camouflage – 98 лв., Колан Paper Doll – 12 лв., Обувки Paper Doll – 20 лв., чанта Artishok – 25 лв.
Мила Атева.


2. Ежедневна, спортна визия



Тук отново имаме рокля, но този път не за вечер, а за разходка в парка например, затова можем да си позволим повече волност в цветовете и дължините. Слагаме и едни весели обеци и портмоне и сме готови за бой със сивите софийски улици.

Спортна туника Вяра – 60 лв., портмоне – 70 лв., обеци Mistic Bulgaria – 45 лв.
Общо: 175 лв.

3. Мъжка визия



Мъжът си представяме висок, стилен, градски и смел във външния си вид, затова за него избрахме едно страхотно сако, колан и вместо чанта, защо не една кошница с мечета. Малко надвишихме лимита си, но Той го заслужава.

Мъжко сако Жени Ковачева – 175 лв., колан Мила Атева – 25 лв., кошница с мечета на Станимира Янакиева, цена за едно мече – 30 лв.

More Шопинг