Следва

На официален прием като на официален прием, нали така?

Труден цвят и блестящ резултат, тази жена може всичко

hardest to control
easy to love

Celebrities преди 4 години

Да, наистина това е един от най-трудните цветове в модната палитра, което не смущава нито усета, нито резултата, всеки път близки до съвършенството, присъщи на госпожа Клуни.

В понеделник в Ню Йорк беше открито Общото събрание на ООН. В рамките на форума вече успяха да се изкажат много световни лидери, както и младата шведска активистка Грета Тунберг, а вчера една от конференциите посети и съпругата на 58-годишния Джордж Клуни, 41-годишната Амал.

Адвокатът попада в обективите на репортерите на пътя си към заседанието на една от градските улици. По повод сериозното мероприятие елегантната Клуни носи сериозен тоалет, издържан обаче в ярък, смел цвят. Ансамбълът си тя изгражда от костюм от издължен жакет и пола в наситено, трудно за възприемане и още по-трудно за съчетаване зелено, подписан с Burberry и тънък бежов пуловер. Look-ът на Амал допълват слънцезащитни очила, лакирани обувки на ток в тона на джъмпъра и черна чанта с къси дръжки. Очаква се съпругата на актьора не само да се появи като гост на Генералната асамблея, но и да изнесе реч. Допускането е предвид факта, че Амал вече 15 години е на длъжност в Международния съд към ООН и е известен активист в областта на човешките права и свободи.

Оп, да не забравим да добавим, че прическата на Амал Клуни е както винаги - напълно точната, а за обиците ще замълчим, просто са разкош!

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.