Чарлийз Терон и момчето й (в розов бански) на разходка в Калифорния

Чарлийз Терон и момчето й (в розов бански) на разходка в Калифорния

44-годишната Чарлийз Терон попада в обектива на папараците по време на семейна разходка. Виждаме двамата, актрисата и седемгодишния й син Джексън, докато отиват в кафене-сладкарница в Шърман Оукс, Калифорния.

В щата, както знаем, винаги е топло и слънчево, и, докато останалите сме вече топло увити в пуловери и якета, под калифорнийското небе хората все още се разхождат полуголи, например по бански. Като Джексън.

Виждаме малкото сладко хлапе в блестящ розов цял бански и босичък. Мама, придружаваща го, носи червен пуловер с лодка-деколте и клош-панталони.

Тук е моментът да припомним, че гардеробът на Джексън винаги е обект на засилен интерес, защото момчето обича да носи рокли. Модна особеност, заради която мама Чарлийз често е критикувана, като човекът, отговорен за възпитанието и облеклото на детето. Характерно е обаче, че актрисата ни най-малко не се впечатлява от забележките.

Дори съвсем скоро Терон заяви на всеослушание, че синът й на практика е момиче. "Тя /Джексън, бел.ред./, беше на три, когато ме погледна и ми каза: "Аз не съм момиче!". Това е всичко, сега имам две прекрасни дъщери, за които се грижа като всеки нормален родител", обясни в интервю Чарлийз.

Актрисата се грижи и за тригодишната Аугуста, като и на двете деца е приемен родител. Терон далеч не е единствената известна личност, която се отнася скептично към половите стереотипи, когато става дума за това в какво и как да се обличат децата й. Актрисата Меган Фокс, например, също няма против синът й да носи рокли.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.