Следва

Джъстин се ожени, роклята на булката подлуди всички

Платинено руса, нахална и млада. Кристина Агилера на премиерата на Addams Family

Xtina, много изрусена, с дръзко деколте, съпруга и децата си

Celebrities преди 3 години

38-годишната изпълнителка се явява в смела визия на премиерата на анимационния филм за странниците от Семейство Адамс - разказахме ви ТУК - в Лос Анджелис. Придружават я съпругът й, Матю Рутлър, и децата им Макс и Самър, които я аплодират бурно, докато изпълнява Haunted Heart, част от саундтрака на филма.

Кристина е уловила и отразила тематиката на лентата в черната си и влачеща се по земята рокля Tom Ford - досущ като руса Мортиша Адамс!

Обвиващата кройка на роклята очевидно кара певицата да се чувства особено добре, защото не спира да флиртува с камерите, да позира, да намига... последното дотолкова, че да се разлепи едната й мигла. Но случва се, пък и в останалата си част гримът й изглежда перфектно.

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.