Следва

WIN IT! Светият Граал в състава на козметичните продукти - Витамин С!

Джъстин се ожени, роклята на булката подлуди всички

С надпис най-отдолу на шлейфа "Докато смъртта ни раздели", булката на Джъстин Бийбър - Хейли Болдуин, подлуди мечтатели, романтици и обикновени хора, но истината е, че са прекрасни двамата и не можем да спрем да ги гледаме!

Celebrities преди 4 години

Видно от първите фотографии от официалното сватбено тържество на двамата млади, които иначе се венчаха още преди година - през септември 2018-та, но чак сега спретнаха подобаващо тържество, церемонията е била прекрасна.

Фактите: 25-годишният певец и 22-годишният модел /олеле, откога толкова млади като възраст хора на звездния небосклон не са се женили, сякаш сме позабравили, че това е отлична възраст за вричане/ организираха сватбената си церемония в неделя в Южна Каролина. Съответно споделиха мигове от милото тържество, придружени от финото признание на младоженката: "Миналият понеделник беше най-специалният ден в моя живот."

И понеже същественият въпрос не е като как така двамата млади се обичат, защото любовта им не е тайна от дълго време, припомняме ТУК, нито защо точно сега са решили да празнуват, тъй като това е изцяло въпрос на техен избор, а кой уши премяната, отговаряме веднага - булчинската рокля, изключително подходяща за хубавата Хейли, носи подписа на Върджил Абло и бранда му Off-White.

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 час

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 1 ден

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 2 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.