Следва

Коя я носи по-добре, роклята-убиец от Yousef Al Jasmi: Бионсе или Кели Роуланд

WIN IT! Светият Граал в състава на козметичните продукти - Витамин С!

Give me that, give me that Vitamin C!

All About Life преди 4 годиниСерумите със съдържание на Витамин С са легендарни и то неслучайно - реално работят. Неравен тен, бръчици, белези, цялостнен недобър вид на кожата - Витамин С, респективно продуктите, в които се съдържа, вече има готово решение за всеки проблем, който може да бъде назован. Ние пък имаме и приложение към решението - нарича се Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Разказваме за чудодейните му свойства в подробности ТУК.

И какво излиза, без Витамин С не можем и ден, така ли? Дали в грижата за кожата, или в прясно изцедения портокалов сок, в салата за вечеря, а най-добре и в трите... неразделни сме - точно както всеки от вас и вашия BFF, partner in crime, in wine, в живота като цяло. Затова, имаме много специално предложение, валидно от днес (08.10) до понеделник (14.10) - подаряваме два от чудните серуми на Eucerin срещу: натискане на бутона FOLLOW в Инстаграм профила на @viewsofia и @eucerin_bg, сърце за снимката в Giveaway публикацията и коментар, в който да отбележите Витамин с-то в живота си - майка, сестра, баба, дядо, приятел/ка, любим/а и т.н. Колкото повече, толкова повече. Успех!

More All About Life

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.